Mijn dienstverlening als senior marketing professional is afgestemd op bedrijven die met passie werken met (historisch) vastgoed: herbestemmingen, restauratie of een gebouw met een verhaal. Ik adviseer, organiseer en biedt integrale oplossingen om opdrachtgever, eindgebruikers, omwonenden, overheden, organisaties, onderwijs, lokale ondernemers en media te betrekken bij de ontwikkeling – vooraf in bouwteam, tijdens en na het traject.

Wat is mijn werkgebied?

Mijn opdrachtgevers zijn actief in het cultureel erfgoed: herbestemmingen, restauratiebouw. Ik werk voor: projectontwikkelaars en gebiedsontwikkelaars, erfgoedeigenaren, (restauratie)architecten, (restauratie)bouwbedrijven en erfgoedorganisaties.

Hoe kunt mij ‘inhuren’?

U kunt mij inschakelen. Ik luister, breng behoeften in kaart en met mijn positieve benadering en enthousiasme zet ik me voor u in.

Wat is mijn werkwijze?

Ik adviseer, maak strategische plannen, doe en verbind. Dat doe ik niet alleen. Uw klanten en uw medewerkers spelen in het marktverbinden een belangrijke rol van betekenis. Ik houd van een no-nonsense aanpak, simpel, zeggen waar het op staat en van korte lijnen. Kortom; eerst een strategisch plan en dan vertalen naar een Doe!-klantgerichte bedrijfsvoering. Daarin koppel ik de marketingactiviteiten aan uw exploitatierekening.

Wat kost zo’n traject?

Zie mijn werk niet als kostenpost maar als investering voor betere resultaten. Laten we eerst om tafel gaan, uw wensen bespreken en ze in beeld brengen. Ook de wederzijdse klik vind ik belangrijk. Vanzelfsprekend krijgt u van tevoren een samenwerkingsvoorstel op maat waarbij uw investering in euro’s zwart op wit staat. Ik houd niet van PM facturen. Zijn er gedurende het traject onvoorziene werkzaamheden? Dan overleggen we samen hoe we dat aanvliegen.

Geheimhoudingsverklaring nodig?

Gaandeweg het traject worden diverse vertrouwelijke zaken besproken zoals strategieën, plannen en financiële gegevens. Die informatie wilt u, ook na mijn vertrek, binnen de bedrijfspoorten houden. Ik ben integer en discreet in mijn werk. Bedrijfsinformatie wordt niet zonder uw toestemming gedeeld of gebruikt. Dat is voor mij een vanzelfsprekendheid.

Wat is mijn achtergrond?

In 2000 studeerde ik af aan de Hotel Management School Leeuwarden. Mede door deze opleiding versta ik de kunst om mensen welkom te laten voelen. Gastvrijheid betekent voor mij het overtreffen van verwachtingen én tevredenheid is onvoldoende! Me kunnen verplaatsen in de klant zit in mijn DNA. Met hart en ziel in mijn werk als marketeer. Onder het motto: een mens is nooit uitgeleerd, volgde ik de volgende marketingopleidingen aan het Nederlands Instituut voor Marketing. Sinds 2017 ben ik in het bezit van een NIMA Marketing-C diploma / WO -Master niveau als strategisch marketeer.

Sinds januari 2015 werk ik als senior marketing professional en ben ik in aanraking gekomen met de bouwsector en cultureel erfgoed. Bij Koninklijke Woudenberg (onderdeel van Janssen de Jong Groep) verzorgde ik een integraal strategisch en implementatieplan om het restauratiebouwbedrijf herkenbaar en vernieuwend te positioneren in de markt en te werken aan een zichtbaar imago. Als freelancer werk ik aan herbestemmingsprojecten en ontzorg ik mijn opdrachtgevers in de omgevingscommunicatie in het gehele traject (van aanbesteding tot en met realisatie). Het verbinden en betrekken van alle stakeholders bij de ontwikkeling van een project is daarbij essentieel.

Daarvoor heb ik als hoofd marketing, communicatie en commercie gewerkt, onder meer bij Presikhaaf Bedrijven in Arnhem. Zie mijn LinkedIn voor gedetailleerder informatie over mij en mijn werk.

Contact?

Bent u klaar voor een volgende stap in klantgericht ondernemen? Heeft u een vraag? Neem gerust contact op. Of bel mij: 06 – 11 74 08 18.