Vindt u klanten eigenlijk te kritisch en lastig of wilt u snel geld verdienen?

Dan wens ik u veel succes met het zoeken naar een andere partner!

Ik zie kritische klanten als een kans. Een kans om uw dienstverlening te verbeteren, uw promotie te versterken en uw rendement te verhogen. Ik toon graag aan dat loyale klanten op de lange termijn u geld opleveren. Een loyale klant is koning!

Wilt u een exacte kopie zijn van uw concurrent?

Dan wens ik u veel succes met het zoeken naar een andere partner!

Anders zijn dan anderen door uzelf te zijn, daar gaat het om. Zijn er bepaalde punten waarop de bestaande concurrentie het vooralsnog laat liggen? Samen gaan we op zoek naar bijvoorbeeld een unieke combinatie van producten of diensten. Dat ontdekken vraagt kennis, visie, onderbouwing en soms lange adem. Wat is uw passie, wat maakt u uniek? Daar gaat het om en daarom zoomen we daarop in.

Vindt u duurzaam ondernemen niet zo relevant?

Dan wens ik u veel succes met het zoeken naar een andere partner!

Duurzaamheid en ondernemerschap horen voor mij bij elkaar! Want welke ondernemer wil de toekomst van zijn bedrijf niet veiligstellen? Duurzaam ondernemen is niet alleen hapsnap winst nú, maar zorgen dat u ook straks winst kunt maken. Daarnaast heeft duurzaam te maken met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en dat slaat op het verantwoordelijkheidsgevoel van ondernemers. Ik besteed 5% van mijn netto bedrijfsresultaat aan het steunen van maatschappelijke projecten. Dat voelt goed.

Bent u klaar voor een volgende stap in klantgericht ondernemen? Heeft u een vraag? Neem gerust contact op. Of bel mij: 06 – 11 74 08 18.